سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

مسائل امنیتی قفقاز جنوبی، محور گفت‌وگوی خرازی و پاشینیان

مسائل امنیتی قفقاز جنوبی، محور گفت‌وگوی خرازی و پاشینیان نخست‌وزیر ارمنستان نیکول پاشینیان در دیدار امروز با رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران کمال خرازی درباره موضوعات مرتبط با امنیت و ثبات در قفقاز جنوبی تبادل نظر کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، نخست‌وزیر ارمنستان نیکول پاشینیان دوشنبه هشتم بهمن میزبان رئیس شورای راهبردی روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران کمال خرازی بود.

 

به گزارش رسانه‌های ارمنستانی، پاشینیان در این دیدار بر اهمیت سفر خرازی به ارمنستان تاکید و ابراز اطمینان کرد که این سفر، انگیزه جدیدی به توسعه و تقویت بیشتر روابط دو کشور خواهد داد.

 

وی یادآور شد که با رئیس‌جمهور ایران توافق کردند در راستای افزایش مستمر حجم مبادلات تجاری دو کشور گام‌های مستمر بردارند. او همچنین ضمن یادآوری دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی، از خرازی خواست سلام گرم خود را به ایشان ابلاغ کند.

 

دو طرف در این دیدار همچنین درباره موضوعات مختلف دستورکار همکاری ارمنستان و ایران شامل روابط سیاسی، اقتصادی، همکاری در حوزه انرژی، زیرساخت و سایر زمینه‌ها و اجرای پروژه‌های مشترک گفت‌وگو کردند.

 

طرفین همچنین درباره موضوعات مرتبط با امنیت و ثبات در قفقاز جنوبی تبادل نظر کردند. نخست‌وزیر ارمنستان بر رویکردهای اصلی این کشور در این موضوع تاکید کرد.

 

طبق گزارش رسانه‌های ارمنستان، «در زمینه رفع انسداد زیرساخت‌های منطقه‌ای، پاشینیان بر موضع مثبت جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح "تقاطع صلح" دولت ارمنستان و اصول کلیدی زیربنایی آن تاکید کرد»./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار